​Godsvägen 8 

23162 Trelleborg
Tlf.: 0410-483 30

Mail: info@systemelektro.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

​Tillverkning av apparatskåp, manöverpulpeter och kopplingslådor.

Vår tillverkning präglas av driftsäkerhet, servicevänlighet och personsäkerhet i en totalmiljö som ligger till grund för vårt konstruktionsarbete.​ Vi tillverkar allt från apparatskåp, till manöverpulpeter och kopplingslådor.

Apparatskåp, manöverpulpeter och kopplingslådor

I vår verkstad tillverkar vi alla typer av apparatskåp, ställverksfack, kopplingslådor och manöverpulpeter med uppdrag i hela Sverige.

Kvalitet är grundbulten i vårt företag

Alla system provas noggrant enligt vår kvalitetsstatus tillsammans med Europadirektiven. Våra rutiner vid tillverkningen säkerställer att du som kund blir nöjd med din kopplingslåda, apparatskåp, eller manöverpulpet  i slutändan. Erfarenheten vi har inom branschen hjälper oss att skapa en produkt som håller och gör vad den ska. Vi håller oss även uppdaterade med aktuell teknik inom området.

Med CE-märkning och tillverkardeklaration garanterar vi kvalitet och säkerhet för våra produkter från starten av tillverkningen.

Hur kan vi hjälpa er?